projekty

Filmy dokumentalne.

camera

Współczesny świat medialny jest zdominowany przez obraz.  Rozwój telewizji oraz sztuki filmowej i naturalnie internetu, powoduje, że obraz filmowy staje się jednym z  najbardziej skutecznych środków wyrazu. Ilość informacji, do których  mamy dostęp osiągnęła niespotykany dotąd poziom. Aby w tym oceanie informacji utrwalić przekaz warto wykorzystać do tego celu film.  Człowiek łatwiej i szybciej zapamiętuje obrazy  niż inne formy przekazu.  Staje się naturalną potrzebą stworzenie filmów, które będą propagowały postać Świętego Michała Archanioła. Poszukujemy darczyńców, którzy mogą wesprzeć produkcję filmu o Świętym Michale Archaniele.

Innowacyjne środki ewangelizacji.

pod żaglami.G

Organizujemy  wyjątkowe rekolekcje,  które dają możliwość poznania Świętego Michała Archanioła i świata Aniołów. Mają na celu pokazać jak współpracować z Aniołami, jak walczyć o dusze naszą i bliźnich. Chcemy, aby uczestnicy przeżyli zdecydowanie wyjątkowy, piękny, Anielski czas, który pozostawi w ich duszy niezatarty ślad Bożej Miłości.  Rekolekcje dają nadzieję zawarcia nowej przyjaźni z Wodzem Zastępów Niebieskich, miłującym Boga i ludzi, patronem Kościoła powszechnego.

Szczegóły tutaj: http://anielskafundacja.pl/?page_id=677

Audycje radiowe.

anielska fundacja 1.1

Trwają prace nad cyklem audycji dla radia, które w formie krótkich sesji, przybliżą słuchaczom postać Świętego Michała Archanioła. Posłuchaj jednej z audycji: tu

Głoszenie słowa o św. Michale Archaniele.

modlitwa św. Michał Archanioł

Popularyzacja koronki do Świętego Michała Archanioła i Chórów Anielskich.

koronka sma500