projekty

Filmy dokumentalne.

Współczesny świat medialny jest zdominowany przez obraz.  Rozwój internetu, telewizji oraz sztuki filmowej, powoduje, że obraz filmowy staje się jednym z  najbardziej skutecznych środków wyrazu. Ilość informacji, do których  mamy dostęp osiągnęła niespotykany dotąd poziom. Aby w tym oceanie informacji utrwalić przekaz warto wykorzystać do tego celu film.  Człowiek łatwiej i szybciej zapamiętuje obrazy  niż inne formy przekazu.  Staje się naturalną potrzebą stworzenie filmów, które będą propagowały postać Świętego Michała Archanioła. Poszukujemy darczyńców, którzy mogą wesprzeć produkcję filmów o Świętym Michale Archaniele.

Innowacyjne środki ewangelizacji.

pod żaglami.G

Organizujemy  wyjątkowe rekolekcje,  które dają możliwość poznania Świętego Michała Archanioła i świata Aniołów. Mają na celu pokazać jak współpracować z Aniołami, jak walczyć o dusze naszą i bliźnich. Chcemy, aby uczestnicy przeżyli zdecydowanie wyjątkowy, piękny, Anielski czas, który pozostawi w ich duszy niezatarty ślad Bożej Miłości.  Rekolekcje dają nadzieję zawarcia nowej przyjaźni z Wodzem Zastępów Niebieskich, miłującym Boga i ludzi, patronem Kościoła powszechnego.

Szczegóły tutaj: http://anielskafundacja.pl/?page_id=677

modlitwa św. Michał ArchaniołGłoszenie wielkości Świętego Michała Archanioła.

Osobiste świadectwo w ramach głoszonych konferencji  p.t. „Spotkanie w Anielskiej Sprawie”

koronka sma500Popularyzacja koronki do Świętego Michała Archanioła i Chórów Anielskich.